- MADE BY MOONBEETLE -

Serge Simonart

Personal branding

Opdracht: personal branding

Dit is de officiële website van auteur Serge Simonart. Het gaat om de auteur en de boeken. Dat maakte Serge Simonart ons meteen duidelijk tijdens de briefing. Een samenwerking waarbij Katakana en Moonbeetle de art direction en uitvoering deden. De website moest vooral op groot scherm goed overkomen. Een persoonlijke website met een uitstraling zoals de doelgroep: stijlvol.

Serge Simonart heeft voor Klara een reportage over Venetië gemaakt die ook als podcast verschenen is. Ik herinner me dat terwijl we de website maakten de podcast op stond. Als designers moet je je nu eenmaal kunnen inleven in de materie, juist? Het is een uitzonderlijke reportage. Een aanrader trouwens. Het was dan ook bijzonder leuk om de webpagina hierrond vorm te geven. Wil je meer weten over de auteur? Lees dan zeker eens enkele van de interviews, "The Writing Of", bijvoorbeeld.

DOELSTELLINGEN

  1. De juiste sfeer uitstralen: stijlvol
  2. Focus op de auteur en zijn boeken
  3. Verzamelpunt voor allerlei interviews
  4. Biografie
  5. Zorgvuldig geselecteerde beelden optimaal gebruiken

HET RESULTAAT

Een reeks pagina's waar de layout sterk kon variëren maar met steeds een rode draad en consistente vormgeving.

alt-text
www.sergesimonart.be | Homepage
alt-text
www.sergesimonart.be | Binnenpagina Venezia
alt-text
www.sergesimonart.be | Biografie

Geïnteresseerd in personal branding?

Een tailor-made website, speciaal voor jou.

(Stiekem vinden we dit ook de leukste opdrachten omdat het over echte mensen gaat, vaak met een mooi of boeiend verhaal, een interessante visie of een onmiskenbaar talent.)

 

Tijd voor een goed gesprek!