- MADE BY MOONBEETLE -

M4teria

Meertalige website met blog

Een knappe zaak verdient een knappe website!

Een knap staaltje online branding. De art direction voor M4teria werd gedaan door De Vloer. Ik heb het privilege gehad dit écht creatief reclamebureau te Antwerpen gedurende anderhalf jaar te mogen volgen. Van het een komt soms het ander, zoals samenwerken op dit project. De rol van Moonbeetle bestond erin om enerzijds te adviseren wat mogelijk was op gebied van web, waar de mogelijkheden en beperkingen liggen van een CMS (content management systeem), hoe je meertaligheid best aanpakt en waarom het een goed idee is om een blogfunctionaliteit te voorzien. Moonbeetle deed de technische uitvoering van de website, voor de knapste fitness ooit.

alt-text
www.m4teria.be | Mobile responsive

Doelstellingen

M4teria in het mooie Zurenborg te Antwerpen is een exclusieve fitness. Persoonlijk vind ik het de fijnste fitness die er is. De hele sfeer die de zaak uitstraalt, het oog voor detail, de goedgekozen kleuren en belichting... maar vergis je niet, high-tech trainingtoestellen en personal coaches staan klaar voor wie serieus wil sporten. Terwijl jij het tempo erin houdt, houdt de loopband of crosstrainer jouw 'move points' bij. Workout completed? Dan mag je douchen met de fijne producten van Aesol en neem gerust een stuk fruit mee als je doorgaat.

  1. De website moet dezelfde sfeer uitstralen, in lijn met alle andere communicatie.
  2. De uitleg ter plekke is belangrijker dan bezoekers te overladen met informatie.
  3. Makkelijk navigeren naar het online systeem voor inschrijvingen voor groepslessen.

Tip: Omdat er best wel heel wat klanten engelstalig zijn werd de website vanaf het begin meertalig opgezet. Dat werkt trouwens kostenbesparend want achteraf een taal bijvoegen is veel minder vanzelfsprekend.

alt-text
www.m4teria.be | Een aangename plek om jezelf mentaal én fysiek sterker te maken.

HET RESULTAAT

Een cleane, strakke layout. To the point en efficiënt. Goede copy, uitstekende foto's. Geen schreeuwerige promoties. Hier worden bezoekers beloond met enkel relevante informatie. Het overzicht aan trainingen en lessen is AJAX driven en via de fotogalerij krijg je al een goede eerste indruk van de zaak. Speaking English? Geen probleem, de taalswitch bovenaan is all you need.

alt-text

HET BELANG VAN EEN BLOG

Tip: Hoewel je zowat alle relevante info kwijt kan op een one-pager blijft een blog nog steeds interessant. Een blog is namelijk een handige manier om een website uit te breiden met meer diepgang dan wat je een homepage kwijt kan. De belangrijkste reden is echter SEO (search engine optimalisatie). Elke pagina, dus ook een blogartikel, kan een landingspagina zijn. Hoe specifieker de inhoud, hoe beter.

Geïnteresseerd in een website met blog?

We hebben het perfecte CMS (content management systeem) hiervoor!

 

Tijd voor een goed gesprek!