- MADE BY MOONBEETLE -

Lekkerlam.be

Maatwerk design
Categorie: Food websites

Uniek design gaat langer mee.
Al ons design is maatwerk!

Moonbeetle maakte deze website rond lamsvlees in opdracht van Green Seed Belgium, h├ęt marketingbureau gespecialiseerd in marketing voor de food sector. Op deze website kom je heel wat te weten over de herkomst en de geschiedenis van lamsvlees en vind je natuurlijk ook de lekkerste lamsrecepten. Geregeld wordt er al eens een recept in de kijker geplaatst en bezoekers kunnen recepten een rating geven.

Haal voordeel bij een betere aanpak

"We kijken met welk materiaal we kunnen werken en geven dit de layout die het verdient. Dat is een fundamenteel andere manier van ontwerpen."

Het feit dat we carte blanche kregen wat het ontwerp betrof zie je ook. Want na al die jaren is het design nog steeds sterk en onderscheidt de website zich nog steeds van de generieke websites die je tegenwoordig vaak ziet. Bij Moonbeetle begint het design op een lege canvas. We schetsen de gote lijnen uit, maken een realistisch HTML prototype. Daarbij kijken we welk materiaal we hebben en we geven dit de layout die het verdient. Dat is een fundamenteel andere manier van ontwerpen dan een bestaande template aankopen, kleurtjes aanpassen en alle content erin "wringen", of compromissen moeten sluiten omdat de aangekochte template niet overeenkomt met de aangeleverde content. Onze aanpak is beter.

 

alt-text
www.lekkerlam.be

Recept voor een goede website

Wat maakt een goede website? Eenvoudig. Goede teksten en knap beeldmateriaal. Geen datakaartje vol met foto's maar een paar goed geselecteerde, echt mooie beelden. Met goede teksten bedoelen we teksten die zowel door de bezoeker als door de googlebot gesmaakt worden. Relevant, SEO geoptimaliseerd en toch nog vlot leesbaar. Daaraan herken je gelijk de betere copywriter. Omdat elk project anders is werken we liefst met gespecialiseerde fotografen en copywriters samen.

TIP: Investeer in goed beeldmateriaal

Beelddatabanken zijn een oplossing als je echt weinig of geen budget hebt. Maar als het kan nemen we liefst even een fotograaf onder de arm voor een halve of hele dag. Voor mooie foto's van je producten, van je zaak of bedrijf en een paar knappe portretten. Het levert exclusief beeldmateriaal van hoge kwaliteit. Zo goed dat je het beeldmateriaal ook voor drukwerk en social media kan gebruiken.

HET RESULTAAT

alt-text

alt-text

Geïnteresseerd in een CMS gestuurde website met newsletter integratie?

We hebben het perfecte CMS (content management systeem) en het perfect mailingsysteem hiervoor!

 

Tijd voor een goed gesprek!